Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

İL BAŞKANI UNCU’DAN MARDİN MUHTARLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

1 min read

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal ile bir araya geldiler.

İl Başkanı Uncu yapılan görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Öncelikle Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal nezdinde tüm muhtarlarımızın bu özel günlerini tebrik ediyorum. Muhtarlar zaman mefhumu gözetmeksizin mahallelerinin ve vatandaşlarımızın her sorununa çözüm bulma gayreti içerisindedirler. Muhtarlarımız vatandaşlar ve resmi kurumlar ile ilişkilendirmelerinde köprü vazifesini görerek mahallelerimizin daha huzurlu olmaları ellerinden geleni yapmaktadırlar. Bizlerde mahallelerimizin alt ve üst yapılarında dile getirilen her konuya derinlik kazandırarak çözüm noktasında desteklerimizi gerekli makamlar aracılığıyla sunmaya gayret ediyoruz.”
AK Parti Mardin İl Başkanlığı kapılarının kendilerine ardına kadar açık olduğunu belirten Uncu, “Bizlere ve heyetimize göstermiş oldukları ilgi ve samimiyetten dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi

Sosyal Medyada Paylaşın !