20 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Kızıltepe, Mazıdağı ve Nusaybin ilçelerin de Elektrik Kesintisi Olacak.

2 min read

Dicle Elektrik A.Ş Mardin İl Müdürlüğü (Sistem İşletme İl Yöneticiliği) tarafından bildirilmiştir
154 KV Kızıltepe Trafo merkezi şalt sahasında İlçesinde yüklenici firma tarafından yürütülecek olan XLPE kabloların demontajı ve kablo kanalı düzenleme çalışmaları amacıyla 30..01.2021 Cumartesi günü ve 31.01.2021 Pazar günü saat 03:00-07:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır. Bu çalışma doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Akalın, Altıntoprak, Atatürk, Aşağıazıklı, Bahçelievler, Belli, Büyüktepe, Cumhuriyet Doyuran, Dunaysır, Ekinlik, Elbeyli, Ersoylu, Eskin, Eymirli, Fındıktepe, Fırat, Gözlüce, Harmandüzü, Haznedar, Ilıcak, Kengirli, Koçhisar, Koçlu, Mezopotamya, Ortaköy Şahkulubey, Sanayi, Salahatti Eyyübi, Sevimli Tanrıverdi, Tepebaşı, Turgut Özal, Yaşarköy, Yenikent, Yenimahalle, Yukarıazıklı, Yukarıazıklı Osb, Çınarcık, İpek, Şenyurt Mahalleleri, Artuklu İlçesinden; Gökçe Mahallesi, Selen Kışlası, Mardin Orman Fidanlık Şefliği ve Mardin Hava Limanı elektrik kesintisinden etkilenecektir.

Mazıdağı İlçesi Etifosfat Trafo Merkezi’nde TEİAŞ tarafınca F3 Mazıdağı Merkez fiderine ait kesici değişim çalışması yürütülecektir. Bu çalışmalar doğrultusunda F3 Mazıdağı Merkez fideri servis harici edileceğinden 01.02.2021 Pazartesi günü 10:00-14:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Mazıdağı İlçesinden; Gündoğan, Karşıyaka, Kayalar ve Poyraz Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

154 kV Nusaybin Çağçağ Trafo Merkezi’nde TEİAŞ tarafınca F6 Durakbaşı ve F7 Nusaybin-2 fiderine ait kesici değişim çalışması yürütülecektir. Bu çalışmalar doğrultusunda F6 Durakbaş fideri 02.02.2021 Salı günü 10:00-14:00 saatleri arasında ve F7 Nusaybin-2 fideri 03.02.2021 Çarşamba günü 10:00-14:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu çalışma doğrultusunda Nusaybin İlçesinden F6 Durakbaşı fideri kesintisinden; Bahçebaşı, Doğuş, Durakbaşı, Eskiyol, Günebakan, Yandere, Çatalözü, ve Çölova Mahalleleri F7 Nusaybin-2 fideri kesintisinden; Abdulkadirpaşa, Barış, Devrim, Fırat, Mor Yakup, Selahaddin Eyyübi, Yenituran, Yenişehir ve Yenikent Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir