18 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Başkan Ahmet Özkan’dan teşekkür mesajı

2 min read

Ahmet Özkan’dan teşekkür mesajı
Yaş haddinden dolayı AK Parti Mardin Gençlik Kolları Başkanlık görevini Tarık Atlı’ya devreden Ahmet Özkan bir teşekkür mesajı yayımladı. Özkan görevi Atlı’ya devretmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 3 yıldır sürdüren ancak yaş haddi nedeniyle bulunduğu görevden ayrılarak, AK Parti Ana Kademe İl Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Özkan bir teşekkür mesajı yayınladı.
Özkan mesajında şu ifadelere yer verd: “Yaklaşık üç yıldır büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm İl Gençlik Kolları Başkanlığını kardeşim, dostum, yol arkadaşım Tarık Atlı’ya devretmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Ak Parti teşkilatları dur durak bilmeden çalışan, vefakar insanların olduğu bir ailedir. Bu güzel ailede genç yaşlarda tanışmak ve milletinin sevdalısı olan büyük liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu davaya hizmet etmeyi rabbim bizlere nasip etti. Görev süremiz boyunca yapmış olduğumuz gençlik çalışmaları ile hem partimize hem şehrimize hizmet etmeye çalıştık. Bu süreçte beraber olduğumuz yönetim kurulu üyesi kardeşlerime, ilçe, belde ve mahalle teşkilatlarımıza, ana kademe yönetim kurulu üyelerimize, kadın kolları teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Biz gençlerin her zaman yanında olan İl Başkanım Faruk Kılıç’a göreve başladığımda İl Başkanımız olan Nihat Eri Başkanıma, Milletvekillerimiz Şeyhmus Dinçel Ve Cengiz Demirkaya’ya MKYK üyemiz Orhan Miroğlu’na İzmir Milletvekilimiz Ceyda Bölünmez Çankırıya, göreve geldiğimde İl Kadın Kolları başkanım Hülya Hakimoğlu, Esengül Aydın Sancar başkanlarıma ve üç yıl önce Görevi Devraldığım Halil Yomağ’a her zaman yanımda olan bana yol gösteren ağabeyim Furkan Leventoğlu Başkanıma Ve yine Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanım Ahmet Büyükgümüş Başkanıma şehrimizde ki basın ve medya kuruluşlarına, Sivil Toplum kuruluşlarına ve yine Gençlik Kolları Başkanlığına aday olan birbirinden değerli kardeşlerime, ismini sayamadığım desteklerini esirgemeyen tüm Mardin Halkına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki süreçte de Partimizin bir neferi olarak daha fazla çalışıp Cumhurbaşkanımızın izinde yürümeye devam edeceğim. Saygılarımla.”

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir