20 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

İL BAŞKANI KILIÇ, KARARLILIKLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ.

2 min read

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç yönetim kurullarından oluşan heyet eşliğinde Kızıltepe İlçesi’nde bazı ziyaret, toplantı ve temaslarda bulundu.

Burada AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin ve teşkilatlarla toplantıda bir araya gelen İl Başkanı Kılıç daha sonra bazı siyasi parti, gazeteci ve esnaflarla bir araya geldi.

AK Parti Kızıltepe İlçe Teşkilatlarıyla yapılan toplantıda birlik ve kardeşliğe vurgu yapan AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “AK Parti kurulduğu günden beri teşkilatlara önem veren bir parti olarak hafızalardaki yerini daima korumuştur. AK Parti, teşkilatların gücünün birlik ve berberlikten geldiğini ve asıl başarıyı teşkilatların sağladığını bilerek hareket eden büyük bir partidir. Biz sizlere güveniyoruz. Sizlerin azimli ve dirayetli çalışmaları sayesinde AK Parti 19 yıldır ülkemize hizmet etmekten geri kalmadı. İnşallah bu yeni süreçte de aynı kararlılıkla yolumuza devam ederek hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz”.

HÜDAPAR ve Kızıltepe Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti, Kızıltepe Eğitim-Bir Sen Şubesi’ne yapılan ziyaretin ardından heyet Kızıltepe esnafıyla bir araya geldi. Kızıltepeli esnaflara kapılarının her zaman açık olduğunu dile getiren İl Başkanı Kılıç, “Kızıltepe’nin değerli esnafıyla bir araya gelmekten, onlarla hasbihalde bulunmaktan kıvanç duyduk. Heyetimize göstermiş oldukları yakınlıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Her bir esnafımız bizim için çok değerli, çok önemlidir. Özellikle pandemi süreci boyunca göstermiş oldukları sabır ve dirayet takdire şayandır. AK Parti olarak yürürlüğe konulan ekonomik paketler sayesinde biraz rahatlama oldu ama inşallah önümüzde ki süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanacak olan yeni paketlerle daha iyiye doğru gideceğimizi söyleyebiliriz. Pandemi süreci herkesi etkileyen bir durum oldu. Ama Türkiye olarak çok şükür diğer ülkelere kıyasla çok daha iyi durumdayız”.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir