19 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Kaymakam Yalçın, vatandaşlar ve görevi başındaki personel ile bayramlaştı

2 min read

Ramazan Bayramı, COVİD-19 tedbirleri kapsamından ‘tam kapanma’ Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle buruk geçti. Vatandaşlar, camilerde kıldıkları bayram namazı sonrası gönül selamıyla bayramlaştı.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın da Tarihi Zeynel Abidin Camisi’nde vatandaşlarla bayramlaştı.
Zeynel Abidin Camisi’nde kılınan Bayram namazı sonrası COVİD-19 tedbirleri kapsamında vatandaşlar maske ve mesafeye dikkat ederek, cami avlusunda ‘gönül’ selamı ile bayramlaştı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yalçın, Vaiz Mehmet Şara ve Cami görevlileri, bayram namazı sonrası camiden çıkan vatandaşların Ramazan Bayramını tebrik etti.
Yalçın, bu vesile ile tüm Nusaybinli hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını kutladığını belirtti.

-Şehit Aileleri ve görev başındaki personel ile bayramlaşma
COVİD-19 tedbirleri kapsamında vatandaşlar ancak komşuları veya iletişim araçlarıyla bayramlaşırken Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın, Ramazan Bayramı münasebetiyle Şehit aileleri, gazi ve yakınları ile görev başındaki personelin bayramını kutladı.
Beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Fatih Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Salman Çelik ve Kurum Müdürleri ile birlikte Turgutlu Mahallesine gelen Yalçın ‘Tam Kapanma’ süresince İpek Yolu üzerinde uygulama yapan İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Turgutlu Jandarma Karakol Komutanlığı uygulama noktasını ziyaret ederek görevi başındaki askerler ve vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra Tepealtı ve Çağlar Mahallelerindeki Şehit ailelerini ziyaret eden Yalçın ve beraberindekiler, Şehitlerin kabirleri başında dua etti.
Yalçın Şehit aileleri ziyaretinden sonra Garnizon Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Komando Tabur Komutanlığı, İtfaiye İstasyonu, Nusaybin Devlet Hastanesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve uygulama noktalarını ziyaret ederek burada görevli personellerin Ramazan Bayramını tebrik etti.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir