25 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI FARUK KILIÇ’IN 19 MAYIS MESAJI

2 min read

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Faruk Kılıç mesajında, “19 Mayıs zaferi milletimizin, koşul ne olursa olsun vatanına ve istikbaline sahip çıktığının en büyük göstergesidir. 19 Mayıs zaferi aziz ecdadımızın gözünü kırpmadan meydanlarda göstermiş oldukları kahramanlıkların adıdır. 19 Mayıs zaferi kenetlenmenin, cesaretin ve vatan toprağının kutsallığının eşsiz örneğidir. 19 Mayıs zaferi toprağımıza ve bağımsızlığımıza kasteden kim olursa olsun karşılarında daima iman dolu milletimizin dimdik duruşunun varlığının neticesidir. Allah ecdadımıza rahmet etsin. Mekânları cennet olsun”.

Ecdadımız tarih boyunca türküyle, kürdüyle, arabıyla, lazıyla, çerkeziyle topyekün tek millet kenetlenerek topraklarımızı her türlü şer odaklardan korumayı başardığını belirten İl Başkanı Faruk Kılıç, “ Günümüz insanı, günümüz gençliği de işte bu bağlılıkla ülkemizi en muasır medeniyete ulaştırmak için var gücüyle çalışmalıdır. Gençler, akılınızı ve yüreğinizi ortaya koyarak ülke ve millet için ter dökecek, mücadele edeceksiniz. Çünkü bu ülke bizim, taşıyla, her karış toprağıyla hepimizindir”. 

 

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir