17 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Yer altı elektrik çalışmaları ilçenin bir bölümünü şantiyeye çevirdi

2 min read

Nusaybin’de elektrik şirketine ait yüklenici firma tarafından yapılan yer altı elektrik çalışmaları nedeniyle ilçenin bir bölümündeki üst yapıda büyük hasar oluştu.

8 Mart ve Barış Mahallelerinde yapılan elektrik alt yapı çalışmalarından sonra yüklenici firma ekipleri Yeşilkent Mahallesi Lozan Caddesi ile Abdulkadir ve Yenişehir Mahallelerindeki Çağ Çağ Caddesine geçti. Elektrik şirketi ekipleri burada yaptıkları çalışmalarda, yeni yapılan caddelerdeki asfaltı kazdı, kaldırımlardaki parke taşlarını tahrip etti.
Yeni yapılan caddelerin iki yıl geçmeden elektrik çalışmaları kapsamında tekrar kazılması nedeniyle vatandaşlar tepki gösterirken, çalışmaların sürdüğü caddeler şantiyeye döndü.

Abdulkadir Paşa Mahallesi Çağ Çağ Caddesinde elektrik şirketine ait yüklenici firma tarafından yapılan yer altı elektrik çalışmaları vatandaşları da mağdur etti.

Kaldırım kenarında kazılan asfaltın yerine bölgenin toprakla kapatıldığını fark edemeyen bir sürücü otomobiliyle çamura saplandı. Uzun süre kendi imkanlarıyla saplandığı çamurdan çıkamayan sürücüye yoldan geçen polis zırhlı aracındaki polis memurları yardım etti. Otomobil, zırhlı aracın halatı yardımıyla saplandığı çamurdan kurtarıldı.

Vatandaşlar, asfalt ve kilitli parke taşı yapılan cadde ve sokakların bu şekilde iki yıl geçmeden kazılması ve tahrip edilmesinin ilçenin alt ve üst yapısına büyük zarar verdiğini dile getirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir