23 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

BAŞKAN ŞAHİN, BAZI KIRSAL MAHALLELERDE ASFALT ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI.

2 min read

AK Partili Midyat Belediye Başkan İnşaat Mühendisi Veysi Şahin, Kırsal mahallelerinde yapımı devam eden grup yollarda çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldıktan sonra ilçe esnafı ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, çalışmaların sürdüğü kırsal mahallelerde incelemelerini sürdürerek, ilçenin 60 kırsal mahalle yollarının büyük bir bölümünü tamamlama hedefiyle çalışmalara başlattığını ve çalışmalar tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Fen İşleri ekiplerimizin koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Şahin, yapılan çalışmalarla, mahalle ve grup mahalle yolları genişlettiklerini söyledi.

Başkan Şahin, “Kırsal mahallelerimizin altyapısı yenileniyor ve yollar asfaltlanıyor. Vatandaşlarımızın mahallelerine daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlıyoruz. Doğançay, Yenice, Oyuklu ve Gülgöze mahalle yollarında önce alt yapı sonra da üst yapı çalışmalarını gerçekleştirdik. Ekiplerimiz, şimdiye kadar yürüttükleri çalışmalar sonucunda toplam 46 kilometrelik 4 mahalle yolunda asfalt 2. sathi kaplama yaparak çalışmaları tamamladı. Doğançay, Yeşilöz, Doğanyazı, Başyurt- Buğdaylı gurup yolları tamamlandı. Ayrıca, merkez, Bağlar, Yeni, Cumhuriyet, Sanayi, Bahçelievler, Ortaçarşı, Gölcük, ve Ulucami mahallelerimizde sıcak asfalt çalışmaları da yapılıyor. ” dedi.

Ekiplerin, kırsal mahalle ve grup mahalle yollarındaki çalışmalarına yıl sonuna kadar devam edeceği kaydedildi.

Kırsal mahallelerin 2. etabındaki sıcak asfalt yol yapım çalışmaları sonrasında ulaşımın daha rahat, güvenli ve konforlu olmasından memnuniyet duyan ilçe sakinleri Başkan Şahin’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir