19 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Mardinli sporcuların başarısı göz doldurdu

2 min read

Mersin’de yapılan Türkiye Havalı Silahlar Cumhuriyet Kupası yarışmasında Mardinli sporcuların başarısı ön plana çıktı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu (TAF) tarafından Mersin’de düzenlenen Havalı Silahlar Cumhuriyet Kupası’na 60 kulüpten 420 sporcu mücadele etti.

Mardin’den katılan sporculardan Yıldız bayanlarda Türkiye 1.’si Hiranur Ağrakce, Minik Bayanlarda Türkiye 1.’si Beyza Ceren Şengül oldu. Erkeklerde ise Türkiye 2.’si Mustafa Adıyaman, Türkiye 3.’sü Bilal Akan, Türkiye 6.cısı Hüseyin Adıyaman ve Türkiye 10.cusu olan Deniz Çete Mardin’in gururu oldular.

02-07 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu organizasyonunda Havalı Silahlar Cumhuriyet Kupası müsabakalarında dereceye giren sporcular Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile birlikte Artuklu Kaymakamı Mesut Tabakcioğlu’nu ziyaret etti.

Artuklu Kaymakamı Mesut Tabakçioğlu, Ziyaretten dolayı öğrencilere teşekkür ederek, elde edilen bu başarılardan dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ise, bu başarıda emeği geçen Artuklu Halk Eğitim Merkezi ve öğrencilerimizin okulları olan Noter Cevdet Altun Ortaokulu, Gülser Mahmut Tatlıdede Ortaokulu ve Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu kurumlarımızın öğretmen, çalıştırıcı ve idarecilerini de tebrik etti.

Havalı Silahlar Cumhuriyet Kupasında Türkiye 2.’si olan öğrencimiz Mustafa Adıyaman ve Türkiye 6.cısı olan kardeşi Hüseyin Adıyaman ise, Hedeflerinin ilk önce Türkiye şampiyonası olduğunu ardından ise Avrupa havalı silahlar atıcılık şampiyonasında Türk milli takım forması giymek ve Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmek istediklerini ifade ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir