24 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Kaymakam Kayabaşı, Oto Galericiler Sitesi ve MYO İnşaatında incelemelerde bulundu

2 min read

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, İlçemizde inşaatı süren Oto Galericiler Sitesi ile Neriman ve Celal Özel Nusaybin meslek Yüksekokulu İnşaat alanlarında incelemelerde bulundu.
Oto Galericiler Sitesine gelen Kayabaşı burada AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsum Özmen, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Özel, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Gündoğdu, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Zeynel Tunçalan ile Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu üyeleri Selman Aslan ve Fırat Cindioğlu tarafından karşılandı.
Çalışmalar hakkında Oto Galericiler Sitesi yetkililerinden bilgi alan Kayabaşı, Oto Galericiler Sitesinin ilçede bu alanda faaliyet gösteren işletmelerin bir çatı altında toplanmalarına büyük katkı yapacağını belirtti.
Ziyaret sırasında Oto Galericiler Sitesi inşaatında çalışan personellerle de bir araya gelen Kaymakam Kayabaşı, Oto Galericiler Sitesinin Nusaybin’e hayırlı olması temennilerinde bulundu.
Kaymakam Kayabaşı ve beraberindekiler daha sonra Çatalözü Mahallesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Özel tarafından yaptırılan Neriman ve Celal Özel Nusaybin Meslek Yüksekokulu inşaatını ziyaret etti.
Çalışmalar hakkında Başkan Özel’den bilgi alan Kayabaşı ve beraberindekiler, inşaat alanı ile çevresinde incelemelerde bulundu. Başkan Özel, Meslek Yüksekokulu binasının 2022 – 2023 eğitim öğretim sezonuna yetişmesi için büyük çaba gösterdiklerini söyledi.
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı da çalışmaların dolayı Başkan Özel ve ailesine teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir