25 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Vali Demirtaş, Protokol İmza Törenine Katıldı

1 min read

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Nusaybin İlçe Sağlık Müdürlüğü ile hayırsever Hasret Özel arasında imzalanan protokol programına katıldı.
Nusaybin İlçesinde, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile hayırsever Hasret Özel adına kayıtlı mülkün İlçe Sağlık Müdürlüğüne bedelsiz tahsisi amacıyla düzenlenen protokol taraflarca imzalandı.
Valilik Dara Toplantı Salonunda imzalanan protokol programında Vali Demirtaş’ın yanı sıra Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, hayırsever Hasret Özel’i vekâleten eşi Ömer Özel ve İl Sağlık Müdürü Saffet Yavuz’da hazır bulundu.
Hayırsever tarafından tahsis edilen alan, Sağlık Müdürlüğünce “Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi” (KETEM) binası olarak hizmet verecektir.
Bu hayırlı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş;
‘’İnsan yaşamında sağlık, çok büyük bir önem taşımaktadır. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önce geliyor. Keza bu alanda yapılan hayırlı hizmetler de bir o kadar önemli. Devletimiz, milletimizin de desteğiyle önemli hizmetler yapmaktadır. İşte bugün hayırseverimiz ile beraber bir protokol imzalıyoruz. Yapmış oldukları hayırlı hizmetten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu attığımız adım İlimiz ve Nusaybin ilçemiz için hayırlara vesile olur’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir