20 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Eğitimcileri yasa boğan haber

2 min read

Mardin İl Milli Eğitim müdürlüğü’nde şube müdürü olarak uzun süreden beri çalışan Sıraç Badur tedavi gördüğü Gaziantep’te hayatını kaybetti.

Mardin Millî Eğitimine büyük ölçüde katkısı bulunan ve bir süre önce geçirdiği beyin kanaması sonucunda hastanede tedavi gören milli eğitim şube müdürü Sıraç Badur vefat etti.

Mardin’in yetiştirdiği önemli eğitimcilerden, deneyimi ve vizyonuyla birçok alanda hizmetler veren, sevilen eğitimci 44 yaşındaki Sıraç Badur beş gün önce beyin kanaması geçirmişti. Mardin araştırma ve eğitim hastanesinde yapılan ilk tedavisinden sonra önce Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne oradan da Gaziantep Medikal Park Hastanesine kaldırılmıştı.

Ölüm haberini alan ailesi ve sevenleri büyük üzüntü yaşadı.

Mardin ve Midyat ilçelerinin sevilen isimlerinden olan, eğitimci Sıraç Badur’un ölümü,  eğitim camiasını yasa boğdu.

Sıraç Badur’un Gercüş ilçesinde de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapmış, son olarak Mardin il milli eğitim müdürlüğü şube müdürü olarak görev yapıyordu.

Sıraç Badur’un cenazesi Gaziantep’ten alınarak wileinin ikamet ettiği Midyat ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından Sanayi Mahallesi Şehir Kabristanında bugün toprağa verilecektir.

Gündem Mardin ailesi olarak merhum Sıraç Badur’a Allah’tan Rahmet,  kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir