20 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

V ali Demirtaş, Çarşı, NESO ve Fen Lisesi inşaatını ziyaret etti

1 min read

Nusaybin’de Hamsi Festivali’ne katılan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Tarihi çarşı, NESO ve Fen Lisesi inşaatını ziyaret etti.

Nusaybin’de düzenlenen Hamsi Festivali’ne katılan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Kaymakam ve Belediye Başkan V. Ercan Kayabaşı ve beraberindekilerle birlikte restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Nusaybin Çarşısı’nı ziyaret etti. Burada esnaflarla bir araya gelerek bir süre sohbet ederek Vali Demirtaş daha sonra taleplerini dinledi.

Tarihi Çarşı ziyaretinden sonran Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret eden Vali Demirtaş ve beraberindekiler Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Özel ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. NESO Başkanı Özel, Vali Demirtaş’a günün anısına tablo hediye etti.

Vali Demirtaş ve Kaymakam Kayabaşı son olarak ilçemizde yapımı devam eden Seyit Mustafa Çelik Nusaybin Fen Lisesi inşaatını ziyaret etti. Burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Seyit Mustafa Çelik ailesinden Mehmet Emin Çelik ve görevliler tarafından karşılanan Vali Demirtaş Fen Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.
Çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi alan Vali Demirtaş daha sonra ilçede ayrıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir