18 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

NUSAYBİN HUZURUN MERKEZİ OLARAK ANILMAYA BAŞLANDI

2 min read

AK Parti Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, “Her alanda yapılan güzel hizmet ve çalışmaları inşallah devamlı hale getirerek Nusaybin halkına her şeyin en güzelini sunma derdinde olacağız”.

AK Parti Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Mardin Valisi/Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş ve Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan V. Ercan Kayabaş ile birlikte, Mitanni Kültür Merkezi’nde düzenlenen hamsi festivali ve Nusaybin Belediyesi bünyesinde çalışan usta öğreticilerin ‘Sıfır Atık Sergisi’ni ziyaret ettiler.

AK Parti Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel yaptığı açıklamalarda, “Etkin hizmet politikaları ve her kesime uygun yapılan etkinliklerle Nusaybin ilçemiz artık huzurun merkezi olarak anılmaya başlandı. Huzur ikliminin ülkemizin her köşesine dalga dalga yayılmasıyla birlikte kadim ilçemiz Nusaybin’de bundan nasibini aldı. İnsanlarımızın huzur içerisinde yaşadığını görmek bizlere en büyük mutluluğu veriyor. Gerçekleştirilen hamsi festivaline ilginin yoğun olması ve daha önce hiç karşılaşmadığımız türden görüntülerin olması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Ayrıca Nusaybin Belediyesi bünyesinde çalışan usta öğretici kardeşlerimizin el emeği göz nuruyla açtıkları sıfır atık sergisinde muazzam şeylerin döndüğünü görmek Nusaybinimiz açısından takdire şayan gelişmelerdir. Ülke ve bölgemiz açısından yapılan tüm önemli gelişmelerde başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim”.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir