25 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI FARUK KILIÇ’IN 19 MAYIS MESAJI

2 min read

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İl Başkanı Faruk Kılıç mesajında, “19 Mayıs 1919’dan bu yana büyük bir gurur ve heyecanla yıldönümünü kutladığımız 19 Mayıs zaferi, ecdadımızın birlik içinde vatanına nasıl sahip çıkılacağının en büyük örneğinin sergilendiği eşsiz gündür.Ecdadımız kurtuluş mücadelesinin şartlar ne olursa olsun zaferle sonuçlanması için gözünü kırpmadan her türlü mücadeleyi verdiler. Vatanına ve istikbaline sahip çıkma uğruna yapılan büyük fedakârlıklar sonucu bu önemli günü başımız dik şekilde kutluyoruz. Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla yâd ediyoruz.”

Ecdadın tarih boyunca türküyle, kürdüyle, arabıyla, lazıyla, çerkeziyle topyekün tek millet kenetlenerek vatan topraklarınıher türlü şer odaklardan korumayı başardığını belirten İl Başkanı Kılıç, “ İşte bizlerde yaşlısı ve genciyle aynı bağlılık ve fedakârlıklarla ülkemizi en muasır medeniyete ulaştırmak için var gücümüzle çalışmalıyız. Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ve bunu geleceğe taşımak için kararlılıkla, izzet, iffet, sadakat ve gururla yarınlarına bakan gençliğimiz bu kutsal vatan topraklarının en büyük teminatıdır. Sevgili gençlerimize şunu söylemek gerekirse, ‘‘gençler, aklınızı ve yüreğinizi ortaya koyarak ülke ve millet için ter dökecek, mücadele edeceksiniz. Çünkü bu ülke bizim, taşıyla, her karış toprağıyla hepimizindir”.

 

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir