24 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

VALİ VEKİLİ TATLISÖZ, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

1 min read

Mardin Vali Vekili Birkan Tatlısöz, 2021-2022 eğitim öğretim döneminin sona ermesi münasebetiyle Artuklu ilçesinde bulunan Zinciriye İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

2021-2022 eğitim öğretim döneminin sona ermesiyle Mardin genelinde lise, okul öncesi, ortaokul ve ilkokulda eğitim gören 246 bin 477 öğrenci bugün karnelerini alarak tatile girdi.

Vali Vekili Birkan Tatlısöz eğitim öğretim döneminin sona ermesi ile birlikte öğrencileri karne gününde yalnız bırakmayarak öğrencilerin karne sevincine ortak olup Zinciriye İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım töreninde karne dağıtımı yapıp öğrencilere iyi tatiller diledi.

Vali Vekili Tatlısöz, ilk olarak öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek bir süre sohbet ederek göstermiş oldukları fedakâr çalışmalar için teşekkür etti.

Daha sonra Vali Vekili Tatlısöz, öğrencilere karnelerini dağıtarak, tatili güzel değerlendirmelerini tavsiye ederek çalışmalarında ve öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

Karne dağıtım törenine, Vali Vekili Birkan Tatlısöz, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, Artuklu Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Akan ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir