25 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Başkan Tatlıdede Hafta sonu Sahadaydı

2 min read

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, hafta sonu mesaisini kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalarda geçirdi.

Başkan Tatlıdede, kırsal Gökçe, Boztepe, Tozan ve Sulak mahallelerinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Fen İşleri Müdürü Metin Demircan ve Meclis Üyeleri ile birlikte Mahalleleri gezen Başkan Tatlıdede, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Tatlıdede, sorun ve talepleri dinledi. Başkan Tatlıdede, kendisine iletilen sorunların çözülmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Merkez ve kırsal mahallelerdeki tüm eksikliklerin giderilmesi için hummalı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkan Tatlıdede, şunları söyledi:

“Ekiplerimiz şuan ilçenin dört bir yanında gerek ilçe merkezi gerek se de kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Vatandaşlarımızın hayat konforunu arttırmak için çalışıyoruz. Bugün hafta sonu mesaimizde Gökçe, Boztepe, Tozan ve Sulak mahallelerimizdeydik. Hem çalışmaları yerinde inceledik, hem de vatandaşlarımızla da bir araya gelerek onların çalışmalar hakkındaki fikir ve düşüncelerini aldık. Ayrıca sorun ve taleplerini de yine sahada bizzat kendilerinden dinleme fırsatımız oldu. Onların sorunları, bizim sorunumuz demektir. Bu yüzden her bir vatandaşımızın sorun ve talepleri karşısında bizlere ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız ve yapıyoruz da. Çalışmalarımız aralıksız bir şekilde sürecek.”

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir