20 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

ERDOĞAN’A OLAN SEVGİ SELİ BÜYÜK BİR ÖZLEMİN, HASRETİN TEZAHÜRÜYDÜ

3 min read

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı dillerin, dinlerin ve kültürlerin bir arada yer aldığı kadim şehir Mardin’de tüm vatandaşlarımızla birlikte ağırlamaktan büyük bir onur ve kıvanç duyduk.”

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Aralık’ta Mardin’de gerçekleştirmiş olduğu programlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Öncelikle Mardinli olmaktan, Mardinli hemşerilerimizle hemhal olmaktan bir kez daha gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza olan teveccühleri, ilgi ve coşkuları görülmeye değer nitelikteydi. Havaalanından başlayan sevgi seli tüm güzelliğiyle toplu açılış töreninin yapılacağı yere kadar ulaşmıştı. Yediden yetmişe herkesin büyük bir coşkuyla alanda olması Sayın Cumhurbaşkanımızın da Mardin’e olan güven dolu bakışını tazeler nitelikteydi. Büyük bir özlemin, hasretin tezahürü olan o coşkunun sesi Türkiye sınırlarını da aşarak birçok ülkede yankısını gösterdi. Mardin Cumhurbaşkanını bağrına basarak, ‘dik dur yiğidim sen dik durdukça Mardin hep arkanda olacak’ dedi.”

İl Başkanı Kılıç, “17.5 Milyar liraya ulaşan yüzlerce eserin açılışını gerçekleştiren Sayın Cumhurbaşkanımız, ‘Biz de Mardin’i hiçbir zaman unutmadık. Hep kalbimizde yaşattık. Hep bağrımıza bastık. Bununla kalmadık şehrimize getirdiğimiz eserler ve hizmetlerle Mardin’i kalkındırdık, geliştirdik, büyüttük, güçlendirdik. Terör belasından kurtuldukça, potansiyelini harekete geçirdikçe, Mardin’in de bu altyapının hakkını vermeye başladığını görmekten memnuniyet duyuyoruz’. Diyerek Mardin’e olan sevgisini bir kez daha vurguladı. Ayrıca AK Parti Mardin İl Başkanlığımızın hizmet binasının açılışını Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından gerçekleştirilmesi bizler açısından gurur verici oldu. Yeni hizmet binamızı dolaşarak beğenilerini ifade ettiler. Burada da önemli mesajlara yer veren Sayın Cumhurbaşkanımız teşkilatların önemine vurgu yaptı. Türkiye Yüzyılı ve Gençlik Buluşmaları Programlarımız da çok başarılı bir şekilde tamamlandı. Bir Mardin mozaiği olan gençlerimiz kendilerine özgü kültür ve zenginliğiyle sohbet etme imkânı yakaladılar.”

“Değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere her anlamda coşku dolu programlar geçirmemize vesile olan herkese teşekkürü bir borç biliyoruz. Tüm haşmetiyle İlimize gelerek gün boyu programlarını gerçekleştiren Sayın Cumhurbaşkanımıza yapmış olduğu ziyaretten dolayı şahsım ve teşkilatlarımız adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz”.

Sosyal Medyada Paylaşın !