20 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Vali Demirtaş, SGK’daki EYT Mesaisini İnceledi

1 min read

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine ilişkin askerlik ve doğum borçlanmasını öğrenmek isteyen vatandaşlar için hafta sonu çalışmalarına devam eden Mardin Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT konusundaki açıklamalarının ardından borçlanma başvurusu yapmak ve prim gün sayısını hesaplayarak işlemlerini bir an önce tamamlamak isteyen vatandaşlar için Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve merkezleri bugün de mesai yaptı.

Vali Demirtaş, yılın son gününde açık olan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdülkerim Şahin tarafından karşılanan Vali Demirtaş, birimleri gezerek incelemelerde bulunup emeklilikte yaşı bekleyenlerle ilgili kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Birimlerde bilgi almak ve başvuru işlemleri yapmak için bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Vali Demirtaş, emekliliklerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak yeni yıllarını kutladı.

Vali Demirtaş, vatandaşların mağdur olmaması için hafta sonu mesaide bulunan kurum personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar dileyip yeni yıllarını kutladıktan sonra kurumdan ayrıldı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın !