29 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

KIZILTEPE-CEYLANPINAR KARAYOLU İÇİN START VERİLDİ

2 min read

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğu’nun katılımıyla Kızıltepe-Ceylanpınar arası 61.7 kilometrelik Karayolunun temel atma törenini gerçekleştirdiler.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “İki kardeş ilçe arasında ki, beklenen yolun temel atma törenini, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğu’nun teşrifleriyle gerçekleştirdik. İki ilçe arasında hem kültürel hem de akrabalık bağlarının güçlü olması, gidiş gelişlerin hareketli olması ve yolun bozukluğu nedeniyle bazı acı sonuçların oluşması kaçınılmaz oluyordu. İnşallah açılışını gerçekleştirdiğimiz bu yolun tamamlanması her iki ilçede yaşayan vatandaşlarımızı büyük ölçüde rahatlatacaktır. Proje bedeli 240 Milyon olan bu yatırımın içerisinde 227 metre uzunluğunda 3 adet köprü ve 10 adet kavşak yer alacaktır. Yolun fiziksel yapısının standartların üstünde olacak olması konforlu ve rahat bir yolculuğu da beraberinde getirecektir. AK Parti görüldüğü üzere bölgemize yatırım yapmaya devam ediyor. Doğu-batı ayırımına hiçbir zaman mahal vermeyen AK Parti yediden yetmişe her vatandaşımızın hizmetinde olmaktan asla geri durmadı”.

MARDİN-MİDYAT YOLU MÜJDESİ VERİLDİ

Yakın zamanda gerçekleştireceğimiz Mardin- Midyat Karayolunun temel atma törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız sayın Adil Karaismailoğu’nu bir kez daha davet ettik. Kendiside bu daveti memnuniyetle karşıladı. İnşallah Mardin-Midyat Karayolunun da kısa zamanda istenilen düzeye gelmesi için çalışmaların sonlandığını müjdesini vermiş olalım. Sayın Bakanımız program akışı çerçevesinde Kızıltepe esnafıyla bir araya geldi. Kızıltepe içerisinde bulunan çevre yolu ile ilgili çalışmaların sürdüğünü ve yakın zamanda ihaleye çıkılacağını da belirtti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğu’nun Mardin’e gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ve bölgemize göstermiş olduğu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz”.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir