27 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

AK PARTİ MAZIDAĞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İLHAMEDDİN BELEK ÇALIŞMALARIYLA GÖZ DOLDURUYOR

2 min read

AK Parti Mazıdağı Belediye Başkan Adayı İlhameddin Belek 31 Mart yerel seçimlerine yönelik yaptığı çalışmalarla herkesin büyük beğenisini topladı.

AK Parti Mazıdağı Belediye Başkan Adayı İlhameddin Belek adaylığının açıklandığı andan itibaren Mazıdağı ilçe merkezi ile birlikte tüm kırsal mahallelere ziyaretler gerçekleştirdi. Gittiği her yerde de halkın büyük teveccühü ve ilgisiyle karşılaşan Belek, “Gelişen ve hızla büyüyen bir Mazıdağı’na herkes şahitlik edecek dedi.”

Büyüyen bir Türkiye ile birlikte Mazıdağı’nın da aynı şekilde büyüyeceğini ve gelişeceğini belirten Belediye Başkan Adayı İlhameddin Belek, “Yeni Türkiye Yüzyılı vizyonunu Mazıdağı ilçemize de yansıtmayı hedefliyoruz. Yeni yollar, Otoparklar, kültür merkezleri, hayvan barınakları, sosyal alanlar, yenilenebilir enerji projeleri, sanayi sitesi, sağlık merkezleri ile birlikte daha bir çok vizyon projeyi Mazıdağı ilçemize kazandırmak için kolları sıvamış bulunmaktayız. İhtiyacımız olan tek şey çok değerli Mazıdağı halkımızın 31 Mart’ta bizlere güvenerek desteklerini eksik etmemeleridir.”

Mazıdağı’nın doğal güzellikleriyle gün gibi ortada durduğunu dile getiren Belek, “İnşallah 31 Mart’tan sonra tüm bu güzelliği yapacağımız etkin hizmetlerle ortaya çıkartacak potansiyelimizle var gücümüzle çalışacağız. Elimizde bulunan bu muhteşem hazineyi gün yüzüne çıkararak insanlarının daha modern ve daha mutlu yaşamalarını istiyoruz. Bu amaçla ilçemizin dokusuna uygun ve vatandaşlarımızın yaşam koşullarını rahatlatacak projelerimizle hizmete talip olduk. Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşarak vatandaşımızın yanına giderek hem sıkıntılarını dinliyor hem de projelerimizi anlatıyoruz. Halkımızdan aldığımız bu teveccühün sandıklara da yansıması temennisiyle 31 Mart seçimlerinin memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın !