3 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

AK PARTİ MARDİN’DE 23 NİSAN PROGRAMINA BAŞKANLIK EDEN ÇOCUKLAR, FİLİSTİN’DE ARTIK ÇOCUKLAR ÖLMESİN DEDİ

2 min read

AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nda 23 Nisan dolayısıyla il başkan yardımcıları koltuklarına oturan çocuklardan Filistin’de artık çocuklar ölmesin, barış gelsin mesajları çıktı. 

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Emine Eylül Anıl’a bıraktı.
AK Parti Mardin İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle farkındalık oluşturmak adına il yürütme toplantısında başkan yardımcıları koltuklarına çocukları oturttular.
AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma günün anlam ve önemine yönelik yaptığı kısa açıklamada, “Sevgili çocukların il başkanlığımıza teşrifleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Onlara ve değerli ailelerine ömür boyu mutluluklar diliyorum.” Dedi
Daha sonra İl Başkanı Vahap Alma il yürütme toplantısına başkanlık etmesi için koltuğu temsili olarak Emine Eylül Anıl’a devretti. Toplantıya başkanlık eden Emine Eylül Anıl tek tek herkese söz hakkı verdi. İl Başkan Yardımcıları koltuğuna oturan çocukların ana temaları başta Filistin olmak üzere artık dünyanın hiçbir yerinde çocukların ölmemesi ve bir an önce barışın gelmesi gerektiği oldu.
Programın akışına göre istiklal, marşı, şiir dinletisi, çeşitli ikramlar ve hediye takdimi yapıldı. Program çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın !