4 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

MAZIDAĞI İLÇESİ’NDE BİRÇOK ALANDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

2 min read

AK Parti Mazıdağı İlçe Başkanı Zeki Yetiştiren, “Devam eden parke döşeme çalışmaları, çevre düzenleme ve her kesime hitap eden çok amaçlı parklarımızla daha yaşanılabilir bir Mazıdağı için çalışıyoruz”.

Mazıdağı İlçesi’nde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Mazıdağı İlçe Başkanı Zeki Yetiştiren, “Daha yaşanılabilir bir Mazıdağı için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz. Aciliyet ve öncelik sırasına göre kırsal mahallelerimize ekipler tarafından toplamda 56 bin metrekare parke taşı döşeme işine başlandı. İnşallah parke taşı döşenmeyen mahallemiz kalmayacak şekilde tüm kırsalımıza ineceğiz. Oturma ve piknik alanlarıyla, kafeleri ve yürüyüş alanlarıyla, şelaleleriyle, çocukların gelişimine katkıda bulunacak birçok faaliyeti içinde barındıran çok amaçlı iki parkımızı da inşallah Mazıdağlı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Özellikle 4 bin metrekare alana sahip olan büyük parkımız ilçemize büyük ölçüde renk katacaktır”.

Mazıdağı için hummalı bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini belirten İlçe Başkanı Yetiştiren, “Bizler gençlerimizin istihdam alanlarına önem verdiğimiz gibi onların spor ve yaşam alanlarının da daha işlevlik kazanması için uğraşıyoruz. Özellikle Mart ayında inşallah ihalesi yapılacak olan spor kompleksi gençlerimize nefes aldıracak en büyük etkenlerin başında yer alacaktır. İlçemize yapılan ve yapılacak tüm çalışmalar için AK Parti teşkilatları nezdinde İl Başkanımız Sayın Faruk Kılıç’a, Mazıdağı Kaymakamı Sayın Muhsin Duran Kalkan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir