2 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Nusaybin Belediyesi yeni logosunu ankete sundu

1 min read

Nusaybin Belediyesi Kurumsal Logosunu belirlemek tasarımı tamamlanan 4 logo çalışmasını web sitesi üzerinden ankete sundu.
Pandemi sonrası turizm atağına geçmeye hazırlanan Nusaybin Belediyesi, tanıtım için kurumsal olarak hazırlıklarını sürdürüyor. Kurumsal kimlik çalışmalarının ilk ayağı olan logo belirleme çalışmalarını yapan Nusaybin Belediyesi, logoyu vatandaşların oylarıyla belirleyecek.
nusaybin.bel.tr üzerinden anket yoluyla vatandaşların oylarına açılan logoların sonuçları yine web sitesi üzerinden kamuoyuyla paylaşılacak.
Nusaybin Belediyesi Web sitesinden yapılan duyuruda,
“Logomuzu sizinle oylarınızla belirliyoruz.
Belediyemizin kurumsal kimlik çalışmasının ilk ayağı olan logo çalışmalarımız başlamıştır. Vatandaşlarımızın oylarıyla belirlenecek Nusaybin Belediyesi yeni logomuzu oylarınıza sunuyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Tasarımı ankete açılan 4 farklı logo ilçenin tarihi, kültürü ve tüm renklerini yansıtıyor.
Birinci logoda “Nusaybin sınır kapısı ana obje etrafına ise cami ve kilise minareleri, ikinci logoda ana obje tarihi Bağdat köprüsü ve çağ çağ deresi, cami, kilise “çift kısmetli şehir” anlamı, üçüncü logo cami, kilise ve tarihi kubbeler yer alırken son logoda ise cami, kilise ve buğday başakları yer alıyor.

LOGO ANKETİNE KATILMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYIN

http://www.nusaybin.bel.tr/index/anketler 

 

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir