4 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

BAŞKAN TUTAŞI’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

1 min read

Artuklu Belediye Başkanı Tutaşı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 99 yıl önce bugün kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin, sene-i devriyesini kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Tutaşı şunları kaydetti:30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir.

30 Ağustos 1922 Zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm mazlum ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.

Başkan Tutaşı , birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Allah, bu aziz milleti her daim muzaffer eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle, başta bu zaferi bizlere armağan eden Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu mukaddes toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir