17 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

AK PARTİ 20 YILDIR HUZUR VE GÜVENİN TEK ADRESİ OLDU

2 min read

AK Parti Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, “AK Parti’nin 20 yıllık siyasi bir geçmişi olmasına rağmen, ancak bin yıllık devlet geleneğinin, millet ve devlet anlayışının tercümesi olma yolunda büyük adımlar atmıştır.”

AK Parti Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda, “AK Parti 20 yıldır huzur ve güvenin adresi olarak vatandaşın gönlünde taht kurmuş, mazlum ve mağdurun hakkına sahip çıkan tek partidir. AK Parti lideriyle ortaya çıkarak imkansız gibi görünen her hamleyi gerçekleştirerek Türkiye’nin gerçek potansiyelini ortaya çıkardı. Toplumsal yıkıma ve körelmeye sebep olacak her olayda dik duruşundan asla taviz vermeyen kurucu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, muhatap kim olursa olsun sözünün arkasında durarak Türkiye’nin günden güne güven kazanmasına, dış siyasette tarih yazmasına vesile oldu”.

İlçe Başkanı Özel, “AK Parti eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma, ekonomiden dış siyasete kadar olan her alanda ve daha fazlasıyla ülkemizde doğu-batı ayırımı yapılmaksızın ülkemizin her bir metrekaresine hizmet götürdü. Terörün her türlüsüne kafa tutan, iç ve dış tüm kirli odaklara karşı yedi koldan mücadele eden AK Parti hükümeti, milletimizin bir kılına bile zarar gelmesin diye gecesini gündüzüne katan lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile kararlı adımlar atmaya devam edecektir. AK Parti en sancılı dönemde ortaya çıkarak ülkemizin itibarını geri kazandırdı. Türkiye hatırı sayılır ülkeler arasında ilk onda yer alarak artık gündem oluşturur hale geldi. Yıllardır milletimizin engin feraseti ve desteğiyle ülkemize hizmet etmeyi sürdüren AK Parti, davasına daha sıkı sıkı sarılan teşkilatlarıyla durmadan ilerlemektedir.”

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir