6 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

İL BAŞKANI FARUK KILIÇ MAZIDAĞI’NDA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU

2 min read

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Mazıdağı İlçesi’nde düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç AK Parti Mazıdağı İlçe Teşkilatıyla düzenlemiş olduğu toplantının ardından İlçe Başkanı Zeki Yetiştiren ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle iftar alanına iştirak ettiler.

İl Başkanı Kılıç düzenlenen iftar programı öncesi vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihalde bulundu, “Ramazan programlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise Cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının idrakini değerli vatandaşlarımızla yaşama gayreti içerisindeyiz. Böylesine güzel programlar çerçevesinde halkımızla bir arada olmak bizlere mutluluk veriyor.”

İl Başkanı Kılıç, “Cana yakın kadirşinas Mazıdağlı tüm vatandaşlarımıza heyetimize olan ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her gününü dolu dolu geçirdiğimiz Ramazan ayının geri kalan günlerini de inşallah aynı şekilde vatandaşlarımızla, öğrencilerimiz ve ailelerimizle geçirmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle AK Partimizin yapmış olduğu icraatları kendilerine anlatma fırsatı yakalıyoruz. Ayrıca her türlü talep ve sıkıntıların da dile geldiği bu tür buluşmalarda vatandaşımızı daha yakından tanımış oluyoruz.”

Mazıdağı’nda ki ki programlar kapsamında esnaflarla bir araya gelen AK Parti Mardin İl Başkanı Kılıç, “İlçemiz yapı itibariyle verimli topraklara sahip bir yerdir. İnşallah tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimiz hükümetimizin etkin politikası ve hibe destekleriyle daha verimli ürünler elde edeceklerdir. Hem esnaflarımıza yönelik yenilikler hem de çiftçilerimizin daha kaliteli ürünlere sahip olmaları için desteklemeler devam edecektir”.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir