18 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

AK PARTİ MARDİN HEYETİNDEN KIZILTEPE’YE ÇIKARMA

1 min read

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Orhan Miroğlu AK Parti teşkilatından oluşan heyetle Kızıltepe İlçesi’nde bazı ziyaret ve programları gerçekleştirdiler.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Orhan Miroğlu AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin ve beraberlerindeki heyetle Kızıltepe İlçesi’nde bazı ziyaret ve programları gerçekleştirdiler.

Heyet Kızıltepe Esnaf Sanatkârlar Odası, Kızıltepe Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası, Kızıltepe Ticaret Borsası, Kızıltepe Ziraat Odası ve Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret gerçekleştirdiler. Yapılan ziyarette sanayici işadamları ve esnafların genel durumuna ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Bunun yanında verimli topraklara sahip Mezopotamya Ovası ve GAPkonuşuldu. AK Parti hükümetinin çiftçilere ve esnaflara sağlamış olduğu desteklemeler ve kolaylıklara değinildi. Yapılan görüşmelerin ardından Kızıltepe esnafıyla bir araya gelindi. Esnaflar tek tek ziyaret edilerek hasbihalde bulunuldu. Program yapılan taziye ziyaretlerin ardından son buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir