5 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Yıllardır Kapalı Olan Yol Trafiğine Açıldı

2 min read

Geçtiğimiz yıllarda güvenlik nedeniyle araç trafiğine kapatılan Emniyet Caddesi yeniden araç trafiğine açıldı.

Mardin merkez Artuklu ilçesi 13 Mart mahallesinde bulunan Emniyet caddesi yıllardan sonra bariyerlerden temizlenerek yeniden araç trafiğine açıldı. Araç trafiğine açılan caddede  vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından alınan komisyon kararı ile cadde yeniden araç trafiğine açıldı. Vatandaşların yoğun talepleri doğrultusunda harekete geçen Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yoğun taleplerini göz önünde bulundurularak yolu yeniden trafiğe açtı.

Mardin’in huzur şehri olduğunu belirten Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, “Vatandaşlarımızın yoğun taleplerini göz önünde bulundurarak şehir merkezinde yıllardır araç trafiğine kapalı olan yolu yeniden trafiğe açtık.  Caddeyi yeniden araç trafiğine açmakla, vatandaşların ve araç sürücülerin rahat bir nefes almalarını sağladık” dedi.

Açıklamasının devamında Vali Demirtaş,13 Mart mahallesinde bulunan ve yıllardır araç trafiğine kapalı olan bu caddemizi araç trafiğe açmakla mahallede bulunan diğer caddelerin rahatlamasını da sağladık. Vatandaşların refahı için durmadan çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Güvenlik nedeniyle Mardin’in münhal yerlerinde bulunan kapalı yerleri artık gönül rahatlığıyla halkın hizmetine açabiliyoruz. Caddenin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dileklerinde bulundu.

Kaynak : https://www.kiratim.com/

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir