19 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

DARGEÇİT PRESTİJİ YÜKSEK BİR İLÇE HALİNE GELECEK

1 min read

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, “Dargeçit ilçemize söz verdiğimizden daha fazlalısını yerine getirerek vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya gayret göstereceğiz.”

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy ilçede yapılan çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Merkez ve kırsal mahallerimizin tamamı dahil olmak üzere ilçemizin hangi sorunu olursa olsun çözüme yönelik her türlü çabayı göstermeye devam edeceğiz. Bu minvalde ilçemize kazandırdığımız doğalgaz ve alt yapı hizmetlerinin ardından yollarımızın asfaltlama, kaldırım ve peyzaj düzenlemesi ile ilçemizin yapısına uygun aydınlatma çalışmalarına ağırlık verdik. Çiftçilerimize yönelik yaptığımız destekler kapsamında Mardin Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle çiftçilerimize sırt pompası ve zirai ilaç desteğinde bulunduk.”

Başkan Aksoy, “Kırsal mahallelerimizin de tüm sorunlarına odaklanmış bulunmaktayız. Buna yönelik Bağözü (Tiruwa) Mahallesi Pire Mırada mevkiinde asfaltlama öncesi reglaj ve temel malzeme çalışmalarımız devam etmektedir. Tarihi anlamda büyük öneme sahip Boncuklu Tarala’da da tarihimizi gün yüzüne çıkarma çabalarımız devam etmektedir. Önümüzde ki süreçte Dargeçit inşallah prestiji daha yüksek bir ilçe haline gelecek”.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir