2 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

ÖMERLİ BELEDİYE BAŞKANI HÜSAMETTİN ALTINDAĞ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

2 min read

Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Bayramların her zaman birleştirici yönünün ağır bastığını dile getiren Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, “Bayramlar insanlar arasında bütünleştirici, bağları kuvvetlendiren, sevgi ve birliği pekiştiren, kırgınlıkları bir kenarda bırakan özel günlerin başında yer almaktadır.

Bayramlar milli, dini ve örfi adetlerimizi gün yüzüne çıkaran yardımlaşma duygularımızı kabartan önemli günlerdir. Kurban Bayramı’nın gereği olarak anne, baba, dost ve akraba ziyaretlerimizi ihmal etmeyelim. Bayram tatili için yola çıkacak olan vatandaşlarımızın trafik kurallarına riayet etmelerini, sağ salim sevdikleriyle bir araya kavuşmalarını önemle arzuluyoruz.

Sevdiklerinden ayrı olarak vatan savunması için görev yerlerinde bulunan her bir Mehmetçiğimize minnet borcumuzu da unutmayalım.” Başkan Altındağ, “Bayram öncesi esnaflarımızla bir araya gelerek kendilerine hayırlı, bol kazançlar dileğinde bulunduk.

Çalışmalarımızdan duydukları memnuniyet için her bir esnafımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler söz verdiğimiz gibi, güzel ilçemizin her bir köşesine hizmet götürmek için canla başla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Merkez ve kırsal mahallelerimizin yollarının tamamının yapım-onarımlarının düzenlenmesi, cami ve türbelerimizin bakım ve onarımları, çocuk oyun alanlarının yapımları, parke çalışmaları, yol açma ve genişletme çalışmaları, tehlike arz eden metruk yapıların yıkımları, semt pazarı, spor ve sosyal alanlar gibi ve daha fazlasını Ömerli halkımıza sunmaktan onur duyuyoruz. Allah’ın izniyle bundan sonra da çalışmalarımız Ömerli halkı için sonuna kadar devam edecektir.

Bu duygularla Ömerli başta olmak üzere Mardin’imizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir