18 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

AK PARTİ MİDYAT İLÇE BAŞKANI ATİLLA YARIŞ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

2 min read

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, “Bayramlar sevginin, merhametin, birlik ve beraberliğin en çok hissedildiği yegâne günlerdir.”

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bizi biz yapan rahmet pınarlarıyla içimizi dolduran, merhamet ve yardımlaşma duygularımızı kabartan manevi iklim ile bayramlarımızı birlik içinde geçirmemizdir. Manevi değerleri içinde barındıran dinimizin en anlamlı günlerinin başında gelen bayramlar kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren önemli günlerdir. Bayramlar yardımlaşmayı ve paylaşmayı sembole eden, sevginin, merhametin, birlik ve beraberliğin en çok hissedildiği yegâne günlerdir.”

İlçe Başkanı Atilla Yarış mesajının devamında, “Günün her anını vatandaşlarımızla geçirmeye onların dertleriyle hemhal olmaya çalışıyoruz. İlçemizin her bir köşesine hizmet götürmek, halkımızın olası sıkıntılarını gidermek için elimizden gelen her imkânı kullanmaya çalışıyoruz. Tarihi ve turistik konumu olan kadim İlçemiz Midyat’ın daha huzurlu ve refah düzeyinin daha da ileriye taşınması için bundan sonra da çalışmalarımız devam edecektir. AK Parti olarak dün ne yapmışsak, yarın daha fazlasını yapacağımızı belirtmek istiyorum. İnşallah bayram boyunca da vatandaşlarımızla bir arada olmaya özen göstereceğiz. Bu duygularla tüm hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir