25 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

TÜRKİYE YÜZYILI VE TOOG HAYAL DEĞİL GERÇEĞİN TA KENDİSİDİR

5 min read

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Türkiye Yüzyılını dost, düşman tüm hafızalara nakşederken, Türkiye’nin sarsılmaz gücünü TOOG ile bir kez daha tüm dünya ya duyurduk. Bu bizim için en büyük gururdur.”

TÜRKİYE’NİN SARSILMAZ GÜCÜNÜ HERKES GÖRDÜ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyon belgeleri ve Türkiye Cumhuriyetin 99. Yaşına girdiği o önemli tarihte yerli ve milli otomobil TOOG’u da banttan indirerek Türkiye’nin sarsılmaz gücünü bir kez daha tüm dünya ya duyurması ile ilgili yaptığı açıklamaların devamında, “Türkiye’yi tarihe gömmek isteyenlere Sayın Cumhurbaşkanımız geçmişte olduğu gibi bugün de en güzel şekilde cevabını vermiştir. Söylem partisi olmasının aksine, her söylediğini icraata döken lideriyle AK Parti egemenlerin yarışında bayrağı en yukarılara çıkarmayı başarmıştır. Türkiye Cumhuriyetimizin 100’ncü yılına sayılı günler kala yapılan her hamle, girişilen her icraat bizlere daha nice yüzyılların kapılarını aralayacaktır.”

MUHALİF OLAN OLMAYAN HERKESİM TARAFIN TAKDİRİYLE KARŞILANDI

İl Başkanı Kılıç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyon belgesini açıkladığı Ankara Spor Salon’unda ki ambians görülmeye değerdi. Çok çeşitli mecralardan kişilerin katılım sağladığı salonun coşkusu muhalif olan, olmayan her kesim tarafından büyük ilgi ve takdirle karşılandı. Salonda ki görsellik, uyum ve en önemlisi de teşkilatlarımızın kararlı duruşu bizlere daha çok yolumuzun olduğunu, bu ülkeye daha yıllar boyu hizmet edeceğimizin habercisiydi. Türkiye Yüzyılı başkalarının aksine hayal söylemlerden uzak, gerçeklerle harmanlanmış Anadolu’yu ve kendini bu topraklara bağlamış her mazlumun silkelenişi olacaktır.”

HALKIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE DUR DEDİ. EDİ BESE DEDİ

“Milletimiz geçmişte çok acılar çekti. Ülkemiz, milli iradenin üstünlüğüne sığınmak yerine vesayetçilerin ve darbecilerin güdümünde olan yönetimlerin elinde yılları heba edildi. Ülke çıkarlarını düşünen her kim olursa olsun yok ettiler. Halkın arasına korku imparatorluğunu sardılar. Sağcı-solcu diye aramıza nifak tohumları ektiler. Sonradan gelen koalisyon dönemleriyle ülkemizi tabir yerindeyse çer-çöp haline getirdiler. Türkiye olası her platformdan yüzü kara, boynu bükük bir şekilde ayrılıyordu. Batılıların buyruğu altında el- pençe ne isterlerse onu yerine getirmek zorunda kalan bir zihniyetin ürünüyle yıllar boyu mahkûmluktan kurtulamayan halkımız dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile dur dedi. Edi bese dedi.”

GİRDİĞİ HER SEÇİMİ AÇIK ARA KAZANAN TEK PARTİ AK PARTİ’ DİR

“AK Parti kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan ile 21 yıl boyunca sanayiden teknolojiye, eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma, dış siyasetten uluslararası anlaşmalara, savunma sanayiden askeri güce ve daha bir çok alanda ülkemizi büyüterek bugünlere kadar getirdi. Aziz milletimiz de bu hizmet kervanının her aşamasında var gücüyle destek sunarak AK Parti’nin girmiş olduğu her seçimi açık ara farkla kazanmasına vesile oldu. Ama daha ulaşmamız geren, kat etmemiz gereken daha çok yolumuz var. Çünkü hedef olduğundan çok daha büyüktü. Hiç kimse batılı emperyalistlerin, sömürü güçlerin hegemonyası altında kalmamalıydı. Çok güçlenmeli ve dünya doğrularla birlikte yönetilmeliydi. Liderimiz ‘dünya 5’ten büyüktür’ diyerek bunun adımlarının daha birkaç yıl öncesinden vermişti. İşte bu nedenle ‘Türkiye Yüzyılı’ nda ki vizyon projeler ve 2023 seçimleri büyük önem arzediyor.”

TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA VE MARDİNLİ HEMŞERİLERİMİZLE ORADAYDIK

“Bizler ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte salonda ki yerimiz alarak tüm coşkuya baştan sona kadar şahit olmuştuk. Diğer taraftan Mardin’den oluk oluk gelen vatandaşlarımızı da unutmamak gerek. Recep Tayyip Erdoğan sevgisi, AK Parti sevgi her yerde olduğu gibi Mardinlinin de gönlünde ayrı bir yere sahipti. Türkiye Yüzyılı programına katılım sağlayan her hemşerimi canı gönülden tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Kadın ve gençlik kollarımız programın her aşamasında varlıklarını ortaya koyarak desteklerini ortaya koydular. İnşallah gençlerimizin bu azim ve kararlılığı sayesinde 2023 seçimlerini yine açık ara farkla kazanarak hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Z kuşağı diye tarif edilen bu gençlerimiz bunun bir algıdan öte olmadığını kısa sürede fark etti. Ümmet bilinciyle teknoloji ve bilimde durmadan ilerleyen teknofest kuşağı gençlerimizi herkes beklesin. Dün olduğu gibi, bugünde, yarında ülkemiz onların ellerinde şekillenecek.”

TOOG İLE 60 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU

İl Başkanı Kılıç, “Yapılamaz dediler, yapamaz dediler, devrim otomobilini hezimete uğratan zihniyet devrin otomobiline de olmaz dediler. Ama 60 yıllık hayalin gerçek olduğuna bizimle birlikte tüm dünya şahit oldu. Toog tabir yerindeyse 85 milyonun sesi, ortak gururu oldu. Artık Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde Toog otomobillerini göreceğiz. Cumhuriyet tarihimizin bu yeni dönemine damga vuran Türkiye Yüzyılı vizyon projelerinin ardından Toog’un da artık sahnede olması Türkiye’nin sarsılmaz gücüne güç kattı. Milli mücadele dönemimizin her safhasında bizlere desteğini eksik etmeyen her vatandaşın Toog otomobili üzerinde hakkı bulunmaktadır. Büyük emek, zahmet ve cesaretle fabrikası kurulan Toog otomobilin ileriki safhalarda Türkiye’nin kalkınmasına ciddi katkılar sunacağı şüphesiz aşikârdır. Dualarla banttan inişini büyük gururla izlediğimiz Toog ile ilgili yapılacak her olumsuz davranış, söylenecek her söz halkımız tarafından sahibine geri iade edilecektir. Dünyanın gıpta ile takip ettiği bir Türkiye artık üç-beş kişinin ağzında sakız olacak değildir. Hakkı hakkına teslim edecek şekilde dünya ya yön veren, plan kurucu olan bir Türkiye var artık. Ve artık kim olursa olsun, ne yaparsa yapsın ülkemizi eski haline getirmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.”

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir