2 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

AK PARTİ MARDİN HEYETİNDEN YEŞİLLİ İLÇESİNE ZİYARET

2 min read

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Güzel ilçemiz Yeşilli’de olmak teşkilatımızla, belediyemizle, kurumlarımız ve vatandaşlarımızla tekrar bir araya gelmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle Yeşilli İlçesi’nde bazı ziyaret ve temaslarda bulundu.

Heyet, AK Parti Yeşilli İlçe Başkanlığına yaptığı ziyaretin ardından Yeşilli Belediye Başkanlığı’nda Belediye Başkanı Hayrettin Demir ile buluştu. Sonrasında Yeşilli İlçe Kaymakamlığı’nda ilçede yapılan çalışmalar ile ilgili yapılan istişarenin ardından vatandaşlarla bir araya gelindi.

İl Başkanı Faruk Kılıç, “AK Parti Mardin teşkilatı olarak düzenli şekilde yapmış olduğumuz ilçe ve mahalle ziyaretlerine bir yenisini daha ekledik. Teşkilatlarımızın dirliği, birliği ve sürekli aktif şekilde hareket etmeleri bizler açısından büyük önem arzetmektedir. İlçesine hakim, çalışan bir teşkilatın olması vatandaşlarımıza hizmetin yolunu sonuna kadar açık tutar. Bu konuda il ve ilçelerimizin tamamını aktif tutarak hareket ediyoruz. Ben buradan tüm ilçe başkanlarımızı ve yönetimlerimizi yapmış oldukları etkin çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Yeşilli ilçemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik, hastalarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerinde bulunduk. Bazı kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ederek hasbihalde bulunduk. İleriki süreçlerde de hem Yeşilli hem de diğer ilçelerimize ziyaretlerimiz artarak devam edecektir.”

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir