17 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAYI ABDULVAHAP ARBAĞ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

1 min read

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Abdulvahap Arbağ Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, bayramların sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendirdiğini belirtti.

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Abdulvahap Arbağ yayınladığı mesajında, “Rahmet, mağfiret ve azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken, birlik ve beraberliğin daha pekiştiği bayrama ulaşmanın da güzelliğini yaşıyoruz. Umutların tekrar yeşerdiği, yüreklerin heyecanlandığı, yoksul ve yetimin gözetildiği, çocukların sevindirildiği bayramlar hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Sevgi ve kardeşlik bağlarının güçlendirildiği nezih günlerin başında yer alan bayramları fırsat bilerek hareket etmeliyiz.”

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldığını belirten Arbağ, “Ülkemizin ve Mardinimizin kaderini belirleyecek seçim sathının içerisinde yer alıyoruz. Bizler çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İlçe ilçe, hane hane dolaşarak her bir vatandaşımıza gitme çabasında olacağız. İnşallah 14 Mayıs gününü halkımızın ezici desteğiyle alnımızın akıyla tamamlayacağız. Bu duygularla Mübarek Ramazan Bayramı’nın Ülkemize ve şehrimize hayır ve bereket getirmesini diliyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın !