20 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

ARBAĞ, 14 MAYIS SEÇİMLERİ AK PARTİ’NİN ZAFERİ OLACAKTIR

3 min read

AK Parti Midyat – Estel Seçim Koordinasyon Merkezi coşkulu bir kalabalık eşliğinde açıldı.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimine hazırlanan AK Parti Midyat İlçe teşkilatı, Estel seçim koordinasyon merkezini partililerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla açtı.

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 21. Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri, Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, HÜDAPAR Midyat İlçe Başkanı İsa Altunkaynak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar, İl Gençlik kolları Başkan Tarık Atlı, İlçe Gençlik kolları başkanı Hekim Arslan, 28. Dönem Milletvekilli adayları Faruk Kılıç, Abdulvahap Arbağ, Ayhan Aslan, önceki dönem belde belediye başkanları, kanaat önderleri, meclis üyeleri, il ve ilçe teşkilatlarıyla çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Yapılan konuşmaların dilek ve temennilerin ardından, Midyat-Estel seçim koordinasyon merkezi açıldı.

Konuşmaların yapıldığı açılışta AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Abdulvahap Arbağ açıklamalarında, “Birlikte yürüyeceğimiz bu yolda davetimize icabet eden siz değerli yol arkadaşlarımı sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bu güzel günde AK Parti Mardin milletvekili Adayı olarak aranızda bulunmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonu ile hazırlığını yaptığımız yeni dönemin Türkiye’nin şahlanış yıllarıolacağına inancımı belirterek, Türkiye Yüzyılı inşası için hep birlikte davamızın ve partimizin emrinde, aynı heyecan ve aynı azimle mücadele edeceğimizi bilmenizi isterim. İnanıyorum ki, 14 Mayıs seçimleri Mardin zaferiyle sonuçlanacaktır. Biz başkaları gibi sırtımızı başkalarına dayamadık. Biz hakka hizmet halka hizmet anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. “

Milletvekili adayı Arbağ, “Yusuf Aleyhisselam’ı kuyudan, Yunus Aleyhisselam’ı balığın karnından çıkaran güce inandık, samimiyetle tevazuyla, gayretle önce millet, önce memleket diyoruz. Bu vesileyle, her zamankinden çok daha fazla birliğe ihtiyacımız olan bu seçim dönemini, en başarılı şekilde tamamlayacağımız güç ve kudreti sizlerin heyecanında görebiliyorum.  İyi ki sizlerleyim iyi ki buradayım. Allah hepinizden razı olsun. Sizlerden istirhamım bizleri geçen 21 yılda olduğu gibi yalnız bırakmamanızdır. Bir kez daha Midyatın ne kadar vatansever, ne kadar hizmet aşığı olduğunu tüm Türkiye ve dünyaya göstermenizdir. Bu zorlu yolda hep birlikte sabırla, metanetle ilerleyeceğimize inancım tamdır. “Doğru zamanda doğru adımlar” sloganıyla zafere koşuyoruz ve “Doğru Adam”ı yine cumhurbaşkanı yapacağız inşallah. Seçim sürecinde birlik, beraberlik merkezimiz ve buluşma noktamız olacak olan Seçim Koordinasyon Merkezimizin hayırlar getirmesini diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın !