2 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Erin, Mardin esnafıyla buluştu

1 min read
AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, il ve ilçe teşkilatlarından oluşan heyetle Mardin birinci cadde esnafını ziyaret ettiler.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin ve İl Başkanı Vahap Alma başkanlığındaki heyet Mardin birinci cadde esnafıyla tek tek bir araya gelerek hasbihalde bulundular.

Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Başkan Adayı Erin, birinci cadde esnafına teşekkürlerini sundu.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Erin, “Bugün sabah 11 itibariyle 1.caddede Mardin’deki çok kıymetli esnafımızla buluşmak üzere il başkanımız, ilçe başkanımız, gençlerimiz ve teşkilatımızla esnafımızı ziyaret edip hem dualarını aldık hem de kendimizi ifade etmeye ve anlatmaya geldik. İnşallah 31 Mart’a kadar yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Esnafımıza sadece selam vermiyoruz, dertlerini sıkıntılarını dinliyoruz. Onların taleplerini alıyoruz. Toplumun bütün kesiminden bacılarımızla, gençlerimizle bir araya gelip Mardin için ne tür hayallerimizin olduğunu anlatmaya gayret ediyoruz. Bizi yalnız bırakmayan esnafımıza teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecektir.” ifadelerini kullandı

Sosyal Medyada Paylaşın !