29 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

SAVUR ESNAFI YAPILAN HİZMETLERDEN MEMNUN

1 min read

AK Parti Savur İlçe Başkanı Mehmet Ensari Kavak teşkilatından oluşan heyet eşliğinde esnaflarla bir araya gelerek onlarla hasbihalde bulundu.

AK Parti Savur İlçe Başkanı Mehmet Ensari Kavak, AK Parti Savur İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamide Doğan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özgür Bulakbaşı, teşkilattan ve AK Partili vatandaşlardan oluşan heyet eşliğinde Regaip Kandili dolayısıyla esnaflarla bir araya gelerek onlarla hasbihalde bulundular.

AK Parti Savur İlçe Başkanı Mehmet Ensari Kavak ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Regaip Kandili dolayısıyla partimize ziyarete gelen gönüldaşlarımızla ve teşkilatımızla birlikte Savur’un değerli esnafıyla bir araya geldik. Kandillerini kutlayarak onlarla hasbihalde bulunduk. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf kardeşlerimiz AK Partimizin yapmış olduğu hizmetlerden bahsettiler. Özellikle ilçemize doğalgazın gelmesiyle çok rahata kavuştuklarını hem daha tasarruflu hem de hava kirliliğine neden olmadığı için memnun olduklarını belirttiler.Yapılan yollar, semt sahaları, pandemi sürecinde hükümetimizin yapmış olduğu yardım paketleri ve daha birçok konuyu esnaflarımızla değerlendirme fırsatı yakaladık.İnşallah esnaflarımızla daha sık bir araya gelerek her türlü sıkıntı ve önerilerine kulak vereceğiz. Çünkü onların mutluluğu ve huzuru bizleri de ziyadesiyle memnun etmeye yeterdir”. Dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir