28 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

YEŞİLLİ AK PARTİ’NİN KALESİ KONUMUNDADIR

2 min read

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet eşliğinde Yeşilli İlçesi’nde bazı ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdi.

AK Parti Yeşilli İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla yapılan toplantının ardından merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla toplantıda bir araya gelindi. Toplantıda mahallelerin sorunları ve yeni talepler istişare edilerek gerekli notlar alındı. Program yapılan esnaf ziyaretinin ardından tamamlandı.

İl Başkanı Faruk Kılıç, “Hükümetimizin yapmış olduğu etkin çalışmalar neticesinde normalleşme sürecini olumlu şekilde sürdürmekteyiz. Bu normalleşme sürecini en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Teşkilatlar olarak sahada olmamız, vatandaşın gönlüne hitap etmemiz yapacağımız çalışmaların başında gelmektedir. Kadın ve gençlik kollarımıza önemli görevler düşmektedir. Günlük yapacakları programlarla kadın ve gençlerimizle bir araya gelmeleri, öneri ve taleplerini dikkate almalarının yanında AK Parti hükümetlerinin yapmış olduğu çalışmaları en iyi şekilde onlara aktarmaları gerekir”.

Yeşilli almış olduğu başarılarla AK Parti’nin kalesi konumundadır. İnşallah bu başarı önümüzde ki süreçte yapılacak etkin çalışmalarla daha da artacaktır. Esnaf kardeşlerimizin heyetimize olan ilgilerine teşekkür ediyorum. Pandemi süreci boyunca göstermiş oldukları sabır ve feraset çok önemliydi. AK Parti olarak daima yanlarında olduk. İnşallah önümüzdeki süreç boyunca da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bizler her zaman doğru hareket ederek yolumuza devam etmekteyiz. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, cesareti ve ülkesine olan sevdasıyla Türkiye gelişmiş ülkeler arasındaki yerini almış durumda. İnşallah bizlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın yükünü hafifletmek, gücüne güç katmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz”.

 

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir