4 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

AK PARTİ ARTUKLU İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KÖLE’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

2 min read

Dünya üzerinde kimse yok ki silahsız şekilde mermilerin önüne atlasın, dünya üzerinde kimse yok ki tankların önüne uzanıp geçmelerini engellesin. 15 Temmuz gecesi bu sayılan, imkansız denilen bütün olaylar oldu. Bu toprağın evlatlarının ne kadar cesur olduğunu, vatanını canından çok sevdiğini bir kez daha tüm dünya kendi gözleri ile de görmüş oldu.
Masum askerleri kandırarak, sokaklara indiren hainler, halka ateş emri veren acımasız komutanlar tarihe bir kara leke olarak geçmiştir. Yıllardır halkın emeği ile alınan silahlar ve uçaklar ile tekrar halka ateş açmak alçaklığın en uç zirvesi olmuştur. Şeytanın bile yapmaya çekineceği her şeyi yaparak bu milleti sınadılar. Bu millet yüz yıllardır atalarının yaptığı gibi yine bu vatanı hainlere vermedi. Canlarından geçtiler, sağlıklarından yaşamlarından vazgeçtiler ama vermediler. İnsanlarımızın vatan aşkı ve imanı tarihte olduğu gibi bu günde bu vatanı ayakta tutmayı başardı. Bu milletin evlatlarının arkasında elleri semada duada olan anaları olduğu sürece hiç bir güç bu topraklara el uzatamaz. Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz’da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim.

Hain 15 Temmuz darbe girişiminde ölen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, Kahraman Türk Milletinin 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Gününü kutlarım.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir