26 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

MİDYAT KADIN KOLLARI BAŞKANINDAN 15 TEMMUZ MESAJI

2 min read

AK Parti Midyat İlçe Kadın Kolları Başkanımız Muazzez Acar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Kanlı darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçti…

İçimize sızan hain Fetö örgütünün ve iş birlikçilerinin, bize ait olan topla tüfekle aziz Türk milletine acımasızca saldırdığına hepimiz şahitlik ettik.
Gördük ki hain terör örgütü, dış ve iç mihrakların zararlı cereyanları , göğsü iman dolu olan aziz milletimizi alt etmeye yetmedi.
Başarısız darbe girişiminin sonucunda yine gördük ki, kendi tankımızla , kendi tüfeğimizle , kendi silah ve askeri mühimmatımızla dirlik ve beraberliğimize kilit vurmaya söz vermiş terör örgütüne ve destekçilerine Türkiyemizin gücünü, aziz milletimizin vatan ve millet sevgisinin ne kadar üstün olduğunu sadece onlara değil, tüm dünyaya izlettirdik. Onlara “Güçlü Türkiye Geçilmez! ” dedirttik ve giderek güçlü bir Türkiye ile gerek ekonomide , gerekse sanayide , sağlık ve eğitim alanında finans , ordu ve gerekse de adalet ve hukukta giderek güçlü olan ülkemizin kudretini tüm dünya ülkelerine göstermiş olmanın gururu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Bu doğrultuda Sayın Cumhurbaşkanımıza ihanet edenlerin, aramıza nifak tohumları ekenlerin , dirlik , birlik ve beraberliğimize gölge düşürmek için mücadele edenlere karşı boyun eğmeyerek, kendi kutsi görevimiz, vatan nöbetimize ve demokrasi savaşımıza var gücümüzle kanımızın son damlasına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.Allah , Vatan sevgimize zeval getirecek zararlı cereyanların ve kardeşliğimize kin ve nefret söylemleriyle yaklaşmaya çalışanların yollarını her daim karanlık eylesin…

Son olarak , Kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşenlerle , evdeki hesabın çarşıya uymadığını görenlerin traji-komik tablosunu hep birlikte izledik. Ders almamız gereken önemli nokta farklı etnik ve kimliklerin bizleri daha da güçlendirmesi gerektiğidir. Kimlik siyaseti üzerinden kardeşi kardeşe kızdıran, hatta öldürten sisteme boyun eğmeyerek, kardeşlik bağlarımızı daha da kuvvetlendirmeye gayret etmeliyiz.
Allah, birlik ve beraberlik ruhumuzu her daim baki ve aydınlık kılsın…

15 Temmuz’da , şehit verdiğimiz 251 canımızı saygıyla ve minnetle yâd ediyorum.
Ruhları Şad Olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir