29 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Midyat Polisi, hırsızlara göz açtırılmıyor

1 min read

Midyat Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği polisleri yaptıkları çalışma sonunda hırsızlara darbe üstüne darbe indirirken zanlıları adli mercilere teslim ediyor. Son bir haftada yapılan hırsızlık olaylarında 10 hırsızdan 5’i tutuklanırken, şüpheli 5 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Midyat Cumhuriyet Başsavcılığının talimatlarıyla harekete geçen Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri son 1 hafta içerisinde ilçenin farklı noktalarında yaşanan hırsızlık olaylarını çözdü. Zanlıları göz alına alan emniyet mensupları, çaldıkları eşyaları sahibine teslim etti.
Aralarında inşaat malzemeleri, motosiklet, kışlık kıyafetler çalan hırsızlarla ilgili; 57 adet güvenlik kamera görüntüsü ve 12 MOBESAE görüntüsü saniye saniye izlendi. Toplamda 10 Şüpheli yakalandıktan sonra sorgularının ardından 5’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken 5’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bahse konu olaylardan ele geçirilen 2 motosiklet, 20 kg tereyağı ve çeşitli sayı ve renklerde mont, ayakkabı, kazak, pantolon, tişört ve gömlekler müşteki şahıslara teslim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir