28 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Nusaybin’de 8 Mart Mahallesine 3 park ve 1 meydan projeleri kazandırılıyor

2 min read

2022 yılı içerisinde ilçeye yeni park ve yeşil alanlar kazandırmak için çalışmalara başlayan Nusaybin Belediyesi, 8 Mart Mahallesine 3 yeni park ve 1 meydan projesi hayata geçiriyor.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Belediye Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlileri ile birlikte yeni park, yeşil alan ve meydan projesi alanlarını yerinde inceledi.
Birim Müdürleri ve Teknik Personeller tarafından sahada yapılan sunumda, 8 Mart Mahallesi Aram Sokak üzerine 1 park, Dicle Caddesi üzerinde 1 park ve meydan ile Orkide Sokak üzerinde 1 park projeleri hakkında bilgi aldı.

Nüfus yoğunluğu açısından 8 Mart Mahallesinde yeşil alan ve parklara büyük ihtiyaç olduğunu belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, bölgede yapılması planlanan 3 park ve 1 meydan projesi çalışmalarına biran önce başlanması için Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine talimat verdi.

Daha yeşil ve ferah bir Nusaybin için Kaymakamlık ve Belediye olarak vatandaşların talepleri doğrultusunda projeler geliştirdiklerini kaydeden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, “Birim Müdürlerimiz ve Teknik personellerimizin hazırladıkları projeler doğrultusunda bugün 8 Mart Mahallesine kazandıracağımız 3 park ve 1 meydan projesi için alanda incelemelerde bulunduk. Belirlediğimiz yerlerin tamamı mahallemiz ve vatandaşlarımız için ihtiyaç olan yerlerdir. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları çerçevesinde ilçemize 3 park ve 1 meydan kazandırıyoruz. İki Birim Müdürlüğümüz projelerini tamamladı. Çok yakın bir zamanda park, yeşil alan ve meydanımızda çalışmaları tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hemşerilerimiz için en iyi hizmeti sunacak projeler konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir