19 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

ÖMERLİ İLÇESİ’NE DEĞER KATAN ÇALIŞMALARI SUNMAKTAN ONUR DUYUYORUZ

1 min read

Ömerli İlçe Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, “İlçemize, mahallelerimize, her sokağımıza değer katan çalışmaları Ömerli’mize ve vatandaşlarımıza sunmaktan büyük onur duyuyoruz”.

Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ her gün daha da artan hizmet performanslarıyla Ömerli İlçesi’nin çehresinin değiştiğini ifade etti. Açıklamalarının devamında, “Bizler halk odaklı hizmet anlayışımızla cadde ve sokaklarımızı rehabiliteden geçirerek yapılması gerekenleri bir an önce yapmaya çalışıyoruz. Öncelikle insan yaşamını riske eden metruk yapı ve binaların yıkımına devam ediyoruz. Hem ilçemizin yapısına uygun olmayan, hem de insan yaşamını tehdit eden bu yapıları yıkarak bunların yerine ilçemizin güzelliğine yakışır daha düzeyli yapılarla destekleyeceğiz”.

Başkan Altındağ, “Merkez ve kırsal mahallelerimizde park, taşkın koruma, gölet, yol çalışmaları ve daha birçok alanda ki çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Doğalgaz hizmeti ve yol çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ederek halkımızın hizmet alanına sunulacaktır. Her şey daha yaşanılır bir Ömerli için diyerek çıktığımız bu kutlu yolda halkımızın duasıyla çok daha önemli hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum”.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir