19 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

İL BAŞKANI FARUK KILIÇ YEŞİLLİ’DE İFTARDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

2 min read

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilli İlçesi’nde düzenlen toplu iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

İftar yemeği öncesi masaları tek tek dolaşan AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, daha sonra vatandaşlarımıza çorba servisinde bulundu. Manevi iklimin verdiği huzurla bir araya gelmenin özlemini yaşadıklarını belirten İl Başkanı Kılıç, “Birlik ve beraberliğin öneminin her zamankinden daha fazla önemsendiği bir dönemin içinde yer alıyoruz. Aile bütünlüğü ile birlikte toplumlarında bütünlüğünün tamamlanması gerekmektedir. İki yıl boyunca devam eden ve Allah’a şükür ki devletimizin etkin politikaları sayesinde neredeyse bertaraf haline gelen pandemi süreci boyunca kopuk bir yaşam içerisindeydik. Büyüklerimizi, akrabalarımızı, kardeşlerimizi, anne-babamızı ziyaret edemez duruma gelmiştik. Programlarımızı ekranlarda ya da telefon üzerinden gerçekleştirerek vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya çalışıyorduk. Tüm bunları atlatarak tekrar bizleri güzel bir iftar sofrasında bir araya getiren Allah’a ne kadar şükretsek yetersiz kalır”.

İftar programına katılan gazilerimiz, şehit yakınları, muhtarlarımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, teşkilatlarımız başta olmak üzere katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.  İnşallah bu tür programlarımızı Ramazan Ayı boyunca devam ettirerek vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Programın ardından Yeşilli’nin değerli esnafıyla bir araya gelerek onlarla da hasbihal etme fırsatı yakaladık. Bizlere ve heyetimize göstermiş oldukları ilgilerinden dolayı esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir