25 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’den Bayram Mesajı

2 min read

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayramlar sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, özel günlerdir diyen Başkan Şahin, bayramın insanlığa tüm dünyada barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Başkan Şahin, mesajında şunları söyledi:

“Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının sonunda bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Ayının hepimizde güçlendirdiği manevi anlayış sayesinde, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmanın sevincini, iftar sofralarını paylaşmanın mutluluğunu, bizi birbirimize yakınlaştıran sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi bağların önemini daha güçlü duygularla yaşadık.

Ramazan ayında yaptığımız Teravih, Cuma Buluşmaları ve mahalle ziyaretleri ile hemşehrilerimiz ile iç içe olmaya, rahmet ayı Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya gayret gösterdik. Bu buluşmalarda ayrıca hemşehrilerimizin fikirlerinden istifade ettik, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdik. Yaptığımız iftarlarla toplumun farklı kesimlerinden hemşehirlerimizle bir araya geldik ve sevgi bağlarımızı kuvvetlendirdik. Ramazan Ayı’nın rahmet ve bereketini bizlere dolu dolu yaşatan Allah’a şükürler olsun. Kültürümüzün bir parçası olan paylaşma ve yardımlaşma, aynı zamanda dinimizin de gereklerindendir. Bu yönüyle Ramazan Bayramı, tüm duyguların en çok anlam kazandığı önemli günlerimizdendir. Manevi duyguların pekiştiği, kardeşlik ve dayanışmanın ön plana çıktığı bayramlarımız; toplumumuzun birlik, beraberlik, paylaşma, sevgi, saygı ve milli duygularını gelecek nesillere aktarmasında öncülük eden en önemli günlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin bayramını en içten duygularla kutlar, bayramın şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim. Ramazan Bayramımız kutlu olsun”

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir