27 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

KILIÇ, HER SORUNUN ÇÖZÜM MERCİ AK PARTİ’DİR

1 min read

AK Parti Mardin teşkilatı bazı programlar dahilinde Ömerli İlçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Ömerli İlçe Başkanı Zeki İpekşen, Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış ve AK Parti teşkilatından oluşan heyetle Ömerli İlçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Güzel ilçemiz Ömerli’de olmak vatandaşlarımızla, esnaflarımızla tekrar bir araya gelmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Ömerli ilçemizin başta yer altı sıkıntıları başta olmak üzere, temiz su, spor alanları, telekomünikasyon, elektrik, doğal gaz, gençlerimiz için sosyal alanların tamamında güzel ve faydalı işlere imza atıldı. Bundan sonra ki süreçte de belediye başkanımızla yaptığımız istişareler sonucu daha yaşanılabilir bir Ömerli için elimizden ne geliyorsa yapılacağını görüştük. “

İl Başkanı Kılıç, ”Esnaflarımızla bir araya gelerek onlarla çeşitli konular üzerinde hasbihalde bulunduk. Sorun ve önerisi olan vatandaşlarımızı büyük bir dikkatle dinledik. Her sorunun çözüm merci olan AK Parti olarak inşallah her vatandaşımızın sesi olmaya devam edeceğiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir