29 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

BAŞKAN ALTINDAĞ, İLÇEMİZİN HER YERİNDEYİZ

1 min read

Ömerli İlçe Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, “Ömerli Belediyesi olarak ilçemizin her metrekaresine hizmet götürerek vatandaşımızın huzur ve refahı için çalışıyoruz”.

Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz tarafından ilçemizin her yerinde olmaya gayret ediyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımızı daha önceden sürdürdüğümüz insan yaşamını riske eden metruk yapı ve binaların yıkımına devam ediyoruz. Hem ilçemizin yapısına uygun olmayan, hem de insan yaşamını tehdit eden bu yapıları yıkarak bunların yerine ilçemize yakışan daha düzeyli yapılarla destekleyeceğiz. Bunun yanında alt yapı çalışmalarımızdan dolayı bozulmuş olan kaldırım yenileme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Başkan Altındağ, “Çocuklarımızın fiziksel, zihinsel ve ruhsal yapılarını olumlu yönde etkileyecek olan yaz spor okulu etkinliklerimize yoğun ilginin olması bizleri mutlu etti. Mardin Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığımızla birlikte ortaklaşa düzenlediğimiz organizasyonda, her branşayönelik spor dallarıyla çocuklarımızın yaz tatilini en verimli şekilde geçirmelerine yardımcı olacağız”.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir