27 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Nusaybin’de parke taşı çalışmaları başladı

2 min read

Nusaybin Belediyesi ilçe merkezinde kilitli parke taşı çalışmalarına başladı.

Nusaybin Belediye Başkanlığı tarafından daha önce; 25 km. Makine ile Her Cins Toprak Zeminde Reglaj, 50.000 m² Parke, Beton Plak, Adi Kaldırım ve Blokaj Sökülmesi, 260.000 m² 8 cm. Yüksekliğinde Normal Çimentolu Buhar Kürlü Beton Parke taşı ile Döşeme Kaplaması Yapılması (Her Ebat, Renk ve Desende), 55.000 Metre 50 x 20 x 10 cm. Boyutlarında Normal Çimentolu Buhar Kürlü Beton Bordür Döşenmesi (Pahlı, Her Renk), 55.000 Metre 30x10x Serbest boy cm. Boyutlarında Normal Çimentolu Buhar Kürlü Beton Oluk Taşı Döşenmesi (Her Renk) Yapım İşi açık ihale yapmıştı.

İhalenin sonuçlanması üzerine işi alan firma, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü kontrollerinde çalışmalara başladı. Bir yanda Dicle Mahallesinde sokaklarda parke taşı çalışmaları yapılırken diğer tarafta Yenişehir Mahallesinde daha önce asfaltlanan cadde ve sokakların kaldırımları yapılıyor.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN V. KAYABAŞI BİZZAT DENETLİYOR
İlçede başlayan Parke taşı çalışmalarında Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı bizzat inceleme ve denetimlerde bulundu.

Çalışmaların yapıldığı Dicle Mahallesi Mısra Sokağa gelen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Ramazan Akay’dan bilgi aldı.
Yapılan bölgede denetimlerde de bulunan Kayabaşı daha sonra çalışanlarla birlikte parke taşı döşedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı daha önce yaptığı açıklamada, bir yıl içerisinde Nusaybin’de yol sorununu bitirmeyi planladıklarını dile getirmişti.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir