3 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAYI ASLAN ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

2 min read

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Ayhan Aslan, “Sıcak sohbet ve samimiyetlerini esirgemeyen tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum”.

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Ayhan Aslan birçok noktada gerçekleştirmiş olduğu ziyaret ve temaslarla seçim çalışmalarına hızlı başladı.

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Ayhan Aslan yaptığı açıklamalarda, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda canımızı dişimize takarak hareket etme gayretinde olacağız. Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. İnşallah bizler bu önemli zaman diliminin her bir anını bile boş geçirmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçe, mahalle, sokak ve hane bırakmadan herkese ulaşmaya çalışacağız.”

Ayhan Aslan, “Midyat İlçemizin, Şeyh Beşir Aksoy, Molla Sadullah Güneş ve bölgemizin ileri gelenlerinden Sayın Abdullah Taş gibi hatırı sayılı âlimlerimizi ve büyüklerimizi ziyaret ederek desteklerini ve hayır dualarını aldık. Midyat İlçemizin kalkınmasında önemli paya sahip olan değerli esnaf kardeşlerimizle, abilerimizle bir araya geldik. Onların sıkıntı ve isteklerine yönelik hasbihalde bulunduk. Her konuda elimizden geldiğince kendilerine yardımcı olacağımızı ve ne olursa olsun bizlere ulaşabileceklerini ilettik. Bizlerde göstermiş oldukları ilgi ve yakınlıktan dolayı esnaflarımıza teşekkürlerimizi ilettik”.

Sosyal Medyada Paylaşın !